Takaisin
post

Nimi: Pirkko

Ikä: 76

Harrastukset: Pidän tanssillisista asioista. Zumba, FolkJamm ja ihan perustanssit saavat minut liikkeelle. Vesijuoksen ja käyn kuntosalilla, mutta saunominen on parasta. Muuten tykkään lukea, käydä keskusteluja ja tutkailla yhteiskunnallisia asioita.

Lemmikit: Lemmikkejä minulla ei ole, mutta sellaista leikkii hyllyn kulmalla Lapista tuotu valkoinen kivi, jonka päällä kasvaa elävää jäkälää

Lempipelini: Nyt pelaan PokémonGota lapsenlapseni kanssa kisaillen

Lempivuodenaikani: Kevät on paras vuoden aika. Valon myötä herään taas elävämpään olotilaan.

Suosikkiyhtyeeni: Suosikkiyhtyettä minulla ei ole. Vesa Matti Loiri on kestosuosikkini. Kuulas musiikki, viulut, trumpetti ja saksofoni takaavat musiikillisen nautintoni.

Mistä unelmoin: Tavattomasti unelmoinnin kohteita ei enää tällä iällä ole. Toivon kuitenkin, että pystyisin mahdollisimman pitkään liikkumaan kepeästi ja säilyisin kohtuullisen selväjärkisenä (täyspäisenä).

Koulussa lempiaineeni oli matematiikka ja kuvataide

Olen kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista, terveellisestä ravinnosta ja erilaisten ihmisten kanssa keskustelemisesta. Vedän sen vuoksi vapaaehtoisena Varttuneitten Viisasten kehoa ja Aivotreeniryhmää.

Supervoimani on… että selviydyn pahoistakin tilanteista

Mottoni: Älä turhaan kanna murhetta ennakkoon, yksi kertakin jälkikäteen riittää.

Terveiseni: Juttelen mielelläni kanssasi sinulle tärkeistä asioista ja sellaisistakin, jotka eivät ole niin elintärkeitä. Ihan vaikka vaan siksi, että sinulla on just nyt tylsää tai kaipaat juttuseuraa.