Nettimummo ja -vaari vilkuttamassa.

Etsimme iloiseen Muruset-vapaaehtoisporukkaamme 60 vuotta täyttäneitä nettivaareja 👴🏼 Muruset.fi on nettimummola, jossa vapaaehtoiset netti-isovanhemmat juttelevat lasten ja nuorten kanssa chatin välityksellä. Tällä hetkellä toiminnassa on mukana kymmenen vapaaehtoista nettimummoa, ja lapset ja nuoret kaipaavat nyt juttuseurakseen myös nettivaareja.

Murusena pääset osaksi mukavaa vapaaehtoisporukkaa, jossa opit jatkuvasti uutta ja pääset tekemään merkityksellistä vapaaehtoistyötä lasten ja nuorten parissa. Vapaaehtoisena päivystät chat-palvelussa kotoasi käsin tunnin, pari per viikko. Lisäksi voit olla yhteydessä muihin vapaaehtoisiin yhteisissä verkkoympäristöissä.

Sovit porukkaan, jos:
– Sinulla on tietokoneen peruskäyttö hallussa,
– Olet innokas oppimaan uutta,
– Olet kiinnostunut lasten ja nuorten elämästä, ja
– Pystyt osallistumaan kaksi kertaa vuodessa Helsingissä järjestettäville koulutuspäiville.

Kaikkea ei tarvitse osata, sillä meiltä saat tukea ja opastusta. Korvaamme sinulle matkat, majoituksen ja ruoat koulutuspäiviltä.

Vapaaehtoiseksi hakeville järjestetään haastattelut Skypen välityksellä torstaina ja perjantaina 15. ja 16. elokuuta klo 10–16 välillä (tai sovitusti). Varsinaiset koulutuspäivät ovat kaksiosaiset, ja ne järjestetään Helsingissä 28.–29. elokuuta ja 18.–19. syyskuuta.

Täytä hakulomake 4.8. mennessä täällä. Olemme yhteydessä hakijoihin viikolla 32. Selvitämme koulutukseen mukaan valittujen vapaaehtoisten rikostaustan lain vaatimusten mukaisesti.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävään tai hakuun liittyen, olethan yhteydessä:

Verkkopedagogi Piia Aspegren
piia@ehyt.fi
puh. 050 593 3899 (mieluiten tekstiviestit/WhatsApp)

Muruset.fi on EHYT ry:n koordinoimaa vapaaehtoistoimintaa. EHYT ry toimii Veikkauksen tuella.